اگر می خواهید سالاد و غذاهایتان طعم ماندگار داشته باشد از خیارشور کیلویی سال 1401 استفاده کنید.
خیارشور کیلویی سال 1401 یک غذای فوق العاده خوشمزه اما بسیار ساده است که تقریباً در هر جایی می توانید سرو کنید.
ایدهآل برای غذاهای آسیایی (ادویهدار)، اما در حین باربیکیو یا چیزی که فکر میکنید فقط «چنین» یا چند برش روی یک ساندویچ پوشیده شده با مثلاً مقداری پنیر یا هوموس، خوشمزه است.
کنسرو خیار شور سریع درست میشود و برای مدت طولانی در یخچال نگهداری میشود، البته به شرطی که در کاسه یا ظرف قابلمه بسته باشد (همچنین سرو کردن آن خوب است).
من شنیده ام که شما می توانید این را حتی برای یک ماه در یخچال خود نگه دارید، اما متأسفانه نمی توانم به شما ضمانت بدهم، زیرا برای من ظرف یک روز یا 2 تا 3 روز از بین رفته است. خیارشور خیلی خوشمزه است.
خیارشور دستوری است که با افزودن ادویه های مختلف می توانید با آن تفاوت های زیادی داشته باشید و کاملاً آن را با ذائقه خود تطبیق دهید.
به دلیل داشتن خیار خوش طعم و تازه است و نسبت ترش (سرکه) و شیرین (شکر) را دارد و همچنین ته رنگ بسیار کمی تند دارد.
البته مقدار فلفل قرمز را می توانید خودتان بر اساس مزاج خودتان تنظیم کنید، این به شما بستگی دارد.
بنابراین وجود خیارشور بازاری کیلویی سال 1401 در هر آشپزخانه و رستورانی و حتی منزل شما هم جز واجبات می تواند باشد.
برای اینکه یک خیارشور با طعم متفاوت داشته باشید اولین مرحله نیاز است که از خیارهای کوچک و سالم استفاده منید.
خیار های بزرگ به دلیل اینکه مابین آن ها آب وارد میشود بی مزه می شود و اون کیفیت مطلوب را نخواهند داشت.
برای ترد تر و ماندگاری بالا خیارشور توصیه می شود از سرکه های خانگی ترجیحا استفاده شود و در ظرف هایی که در آن به خوبی محکم و سفت می شود بریزید تا ماندگاری خیارشور را چند برابر کنید.
درست کردن خیارشور راحت ترین ترشی ای است که شما به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید با داشتن مقداری خیار سالم و تازه و سرکه و نمک و سبزی های معطر که عطر خوبی داشته باشد